Fresh Installation Hangs

For questions during install

Fresh Installation Hangs

Postby boogieman » Tue Mar 11, 2014 11:50 am

Hi all, I am trying to test our OSDial 3.0 but I am having some problems with the installation. I am trying to load it on a VM in XenServer with plenty of memory, storage, processors, etc etc. However, if I choose either of the All-In-One options or the Interactive Installation option, I am presented with an output (see URL) and then it just hangs. I've tried waiting for an hour with no change.

http://i.imgur.com/k4gW9hu.jpg

Any thoughts?

Thanks in advance.
boogieman
 
Posts: 1
Joined: Tue Mar 11, 2014 11:38 am

Re: Fresh Installation Hangs

Postby fadmin » Mon Mar 17, 2014 12:34 pm

The error in the image is related to some h/w issue and not OSDial, I'm afraid I have nothing that will help.
The only suggestion is that you try installing it without the VM to see how that goes. We cannot reproduce the error in either Xen nor VirtualBox.
Forum Administrator
OSDial
http://osdial.com
fadmin
Site Admin
 
Posts: 283
Joined: Fri Feb 12, 2010 7:27 am

Re: Fresh Installation Hangs

Postby TinaFranchi » Mon Mar 30, 2015 8:26 am

so how it work now? have you fix your hanging problems or still facing this issue?? i would suggest you to restart the system and then try, or try to use better internet connection
TinaFranchi
 
Posts: 4
Joined: Wed Aug 13, 2014 6:10 am


Return to Installation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron